Viktig med lokal forankring

Det er viktig å kjenne de lokale forhold, spesielt hvis man skal håndtere juridiske klager eller problemer. Dette gjør det enklere å finne viktig informasjon og ikke minst kunne håndtere kompliserte saker.

Et perfekt eksempel er Vik Vestly AS, http://www.vikvestly.no/. Dette firmaet har etablert seg i Indre Haugaland, med en solid portefølje. Advokatene i dette firmaet vil nok oppleve en mye større oppdragsvariasjon enn de fleste andre advokatfirma. Dette fordi firma som etablerer seg utenfor de større bysentrene møter nye saker og ikke minst, nye synspunkter på saker. En viktig erfaring uansett om man ser for seg resten av livet i dette området eller dette er en steg på veien mot en karriere i en stor by.

Vi kan få samma tjeneste som byfolk!

For oss som bor utenfor bykjernene, så er det fint å se at man kan få de samme tjenestene som byfolk. Selvsagt er det også viktig at man ser at kvaliteten på tjenesten er høy. For selv om man bor på bygden, så skal man ikke ta til takke med annenrangs tjenester. Bygdefolk vet hva kvalitet er og er like villig til å betale for det som byfolk. Så det er bare å håpe at flere profesjonelle som Vik Vestly AS går motstrøms og etablerer seg på bygden i fremtiden!

What do you think?

Note: Your email address will not be published

You may use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>