Teknologi på film

Det sies at teknologien på filmlerretet gir en indikasjon på hva fremtiden vil bringe. Mye av teknologien, som ble ansatt som ren fantasi, i Star Trek og Star Wars er nå blitt tilgjengelig for alle.
Derfor inviterer vi gjerne personer fra sciencecenterostfold.no/ til oss på førpremierer på filmer med fokus på science-fiction. Da kan vi diskutere alle detaljene med noen som kan litt om dette.
Vår erfaring er at en slik diskusjon gjør filmopplevelsen enda bedre.

Frivillig basis

Dette er selvsagt bare noe man gjør på frivillig basis, men likefullt, så er dette så morsomt at det selvsagt er plass til flere. Det er jo mange som er interessert i teknologi og ikke minst science-fiction. Derfor vurderer vi å åpne slike førpremierer for flere slik at man virkelig kan skape litt liv rundt bordet. Dette er noe som kan være litt vanskeligere grunnet logistikk og kostander, men det er noe vi tror vil kunne gjøre opplevelsen enda bedre.

Vi tror og at det er flere enn bare de som liker teknologi som ønsker å delta på slike førpremierer. Vi tror at det er mange flere genre som har temaer som gjør at folk engasjerer seg. Så vi holder mulighetene åpne for at det kan komme flere typer førpremierer.

What do you think?

Note: Your email address will not be published

You may use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>