På tide med revy!

Det er den tiden igjen hvor revyen lokker. Eller rettere sagt, den lokker jo ofte den, men innimellom er det noen revyer man bare må få med seg. En av dem er Fagerborgrevyen. Du finner mer om denne her Velkommen til Fagerborgrevyen. Denne revyen står alltid høyt på min ønskeliste fordi den alltid får meg til å le. I tillegg så må jeg si at det står respekt av hva de klarer å få til med bare noen få ressurser.

Dette er en skolerevy, som betyr lite ressurser og mye frivillighet. Noen profesjonelle blir tatt med hver gang, men det aller meste er egenprodusert. Dette står det respekt av i en tid hvor skolene og spesielt slike kulturelle hendelser blir satt under press. Alt skal kunne vise til en direkte profitt, noe en slik revy ikke vil gjøre. Samtidig er det helt klart at revyen hjelper elevene å finne noe å samles om. Mye konstruksjonsarbeid og viktig kunnskap om å lede et team og bli ledet av en teamleder går inn i et slikt prosjekt.

Så derfor er alt vi kan si: Bravo! I dagens teknologisk fikserte samfunn så trenger man slike prosjekter som å lage en revy for å få samlet ungdommen rundt noe annet enn en dataskjerm.

What do you think?

Note: Your email address will not be published

You may use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>