Naturfilm i levende live

Liker du å se storslagen natur på film? Viste du at du finner minst like flott natur, om ikke vakrere, hvis du reiser rundt i Norge. Her er det mange perler hvor naturen står i hovedsetet og du bare kan nyte det hele.

Et av de beste utgangspunktene for en slik opplevelsestur hvor naturen står i sentrum er Salten. Dette er et området som dekker utrolige 8 forskjellige kommuner. Dermed får man et svært variert tilbud.
Mer detaljer finner du på http://www.saltenreiseliv.no/.

Flere kommuner involvert

Ettersom det er flere kommuner involvert og et stor geografisk området, så kan Salten tilby et helt utrolig utvalg av forskjellige, spennende utflukter og opplevelser. Dette er noe som viser hvor mye også Norge har å by på.

Dessverre er det ikke mange filmer som er lagt til dette området, men dette skyldes pengemangel og ikke mangel på flotte scener. Det er nemlig vanskelig å lage film i Norge grunnet høye kostnader. Forhåpentligvis vil en eller annen stjerne trosse kostnadene og legge en film til dette fantastiske landskapet.

Jeg vil absolutt anbefale alle å besøke dette området minst en gang i løpet av livet Du vil ikke angre, men du vil garantert bli trollbundet av dette spesielle stedet.

What do you think?

Note: Your email address will not be published

You may use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>