Kjempefestival i Nord!

Det er så mye prat om alle festivalene på Sørlandet og ikke minst i Europa, men for meg er perlen Vikafestivalen. Dette er en av de få festivalene her i Nord-Norge, i seg selv en grunn til å besøke festivalen. De booker store band og kjente artister, så jeg følger alltid med på hjemmesiden deres når festival sesongen kommer; http://www.vikafestivalen.no.

De pleier alltid å kunne tilby en god blanding med forskjellige musikere, slik at både min mann og jeg, som har litt forskjellig musikksmak vil finne noe som passer. For det er ikke noe morsomt, synes nå jeg, å skulle dra på festival alene. I år, som i de foregående årene så vil vi også møte venner der. En festival er musikk, samvær og ikke minst moro! I år har vi også vært så heldige at vi også skal besøke andre festivaler. Dette er ikke noe vi får til hvert år, men i år blir det en festivalsommer uten like. Så blir spørsmålet om de andre kan måle seg opp mot Vikafestivalen. Jeg gleder med til å se de endelige listene over artistene, jeg håper på en god blanding av norske og internasjonale artister på flere arenaer !

What do you think?

Note: Your email address will not be published

You may use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>