Hva er vel en ferie uten en båttur?

Det er selvsagt ikke alle som trives i en båt, men noen steder så bør man absolutt overvinne denne frykten. Noen steder tar seg så absolutt best ut når man sakte glir over vannet og kan nyte naturen i relativt ro og fred.

For de som besøker Lofoten, og har en rorbuferie, så er en båttur absolutt på plass. Man ser så mye mer og ikke minst, man kan selv bestemme farten. Derfor anbefaler jeg absolutt å se på ”båtutleie” siden på hjemmesiden til Lofoten rorbuferie: http://www.lofoten-rorbuferie.no/?page_id=10 . Her vil du finne all den informasjonen du trenger for å sikre en spesiell og ikke minst innholdsrik opplevelse.

Vakre fjellene

Den majestetiske naturen og ikke minst de vakre fjellene kommer best frem når man sitter i båt. Er man ikke sjøvant selv, så finnes det løsninger for det også, men heldigvis så er det ikke snakk om båtturer i store bølger eller stiv storm. Det er snakk om fredfylte turer når vannet ligger blikkstille.

Så hva gjør man hvis det norsk sommerværet slår til? Da finner man noe annet å gjøre, med mindre man er vant til å være i båt. Hele poenget er å få en god opplevelse i båten, så dette er noe man kun gjør hvis været tillater det.

What do you think?

Note: Your email address will not be published

You may use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>