Greit med bra informasjon

Det er viktig med mye informasjon før man velger å melde seg inn i en klubb, enten det er en golfklubb eller en annen idrettsklubb. Ser man på Sunnmøre Golfklubb sin nettside: info om klubben, inneholder den all nødvendig informasjon. Dette gjør det enklere å avgjøre om man skal melde seg inn eller ikke.

 

Derfor er det viktig for klubbene og organisasjonene å holde denne siden oppdatert. Siden bør inneholde informasjon om hvem som er hvem på nettsiden. Hvem bør man kontakte og hvordan oppnår man kontakt? I tillegg må man selvsagt oppgi eventuell medlemspris og lignende. All betalingsinformasjon må oppgis og være enkel å finne.

 

All annen informasjon, slik som informasjon som investorer trenger, bør komme i andre rekke. Dette kan gjerne stå på en egen side, som er spesielt beregnet for investorer. For dette er ikke informasjon som er nødvendig for vanlige brukere. Gjør informasjonen lett tilgjengelig og lettfattelig.

 

Å holde denne informasjonen oppdatert er selvsagt ikke bare nødvendig for organisasjoner som golfklubber. Det er minst like viktig, om ikke viktigere at butikker har en oppdatert og god informasjonsside. Dette sier noe om hvor seriøs eller ikke seriøs bedriften er.
En seriøs bedrift vil sørge for at de kan stå for driften ved å ha en god presentasjon av alle involverte.

What do you think?

Note: Your email address will not be published

You may use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>