En historie verdt å lese

Alle de norske tippeliga lagene har en historie å fortelle. Det er en viktig historie, spesielt for fansen. Nå som VIF jobber for å skaffe seg en ny stadion så har de laget en kortversjon på nettsiden som har fokus nettopp på å få en ny stadion. Gå inn på ”Historien om stadion”, eller klikk på linken http://www.vifstadion.no/?page_id=7 . Her finner du en utfyllende og ikke minst interessant oppsummering av det siste i sagene om VIF og da spesielt om stadion.

Egen stadion

For det å ha sin egen stadion er, som oppsummeringen viser, viktig. Det forankrer laget i nærmiljøet og ikke minst, det gir en følelse av tilhørighet. Det kommer helt klart frem på denne siden. Det er selvsagt mange økonomiske aspekter som spiller inn, spesielt i en tid hvor mange fotball lag sliter. Det blir en ond sirkel, ingen fast stadion påvirker publikumstallet og ikke minst inntekten, noe som igjen gir dårligere inntekter. Det eneste man som supporter kan gjøre i en slik situasjon er å krysse fingrene og satse på at midlene kommer. Man må bare satse på at innen kort tid så er alt å plass og VIF kan igjen spille sine hjemmekamper på eget gress!

What do you think?

Note: Your email address will not be published

You may use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>